Betere sex in Harderwijk-Drielanden met medicijnen

Betere sex in Harderwijk-Drielanden met medicijnen

 Het komt wel tenminste 1 keer voor in een man zijn leven dat hij wat slapjes wordt. Dit kan zijn doordat hij teveel gedronken heeft, hij is erg moe of hij heeft ‘faalangst’ doordat hij eerder al slapjes was geworden. Het is daarom heel handig om dergelijke medicijnen in huis te hebben wat zal maken dat je stijf kunt blijven. Er zijn een aantal medicijnen die je kan kopen in Harderwijk-Drielanden om stijf te blijven.

Viagra

Vaigra is 1 van de bekendste medicijnen voor wanneer je erectie problemen hebt. Dit helpt zowel je lichamelijke als je psychische problemen. Dit middel werkt echter alleen wanneer je seks zal hebben. Je hebt die seksuele stimulatie nodig. Zonder deze stimulatie, is er ook geen erectie. Na het innemen van het tabletje werkt het na een uurtje, soms zelfs na een half uurtje al.

Ciales

Het middel Ciales helpt om te bloedvaten van de penis te laten ontspannen zodat jet bloed beter kan doorstromen. Van alles erectiepillen die er bestaan, heeft Ciales de langste werkingsduur. Dit is voor ongeveer 36 uur! Je kan dan seks hebben wanneer je wilt in die 36 uur.

Levitra

Dit is 1 van de nieuwste erectie pillen en kan al na 10 minuten werken. Deze medicijn zorgt ook voor een betere bloed doorstroming in de penis.

Yohimbinetabletten

Met deze tabletten kun jij je zin voor seks vergroten. Soms moet je een kuur van 2 maanden gebruiken voordat het werkt.

Injecties

Door middel van het injecteren van de stoffen: papaverine, fentolamine of prostaglandine, in de zwellichamen van de penis kun je ook een erectie krijgen. De arts kan uitleggen hoe je dit vanuit huis moet doen. Binnen 5 tot 10 minuten zal de penis al stijf zijn. Deze middel werkt het beste wanneer beide partners al zin hebben in seks.

 

Naast deze medicijnen zijn er ook hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden voor de erectie en tijdens de seks.

Elastische ring

Wanneer de penis half stijfjes is kan deze ring om de penis worden gedaan. De afvoer van het bloed wordt afgeremd en de penis blijft stijf. Doe dit niet langer dan een halfuur, anders wordt de gehele bloedvoorziening afgesloten.

Vacuümpomp

Een vacuumpomp is een cilinder gemaakt van plastic, wordt om de penis geschoven en daarna vacuum gezogen. Doordat er een onderdruk ontstaat wordt de penis stijf. Zodra het stijf is wordt om de basis van de penis een dikke ring gemaakt van elastiek geschoven. Deze ring zit aan et einde van de vacuumpomp. Echter, ook dit mag niet langer dan een halfuur worden gebruikt.

kunstpenis

De kunst penis kan je vinden in de seksshop. Dit is hol waarbij jij je eigen penis erin kan zetten zodat je ‘zogenaamd’ een langere, dikkere en stevige penis hebt. Dit is echter meer plezier voor de vrouwen dan voor de mannen.

verlengcondoom

Dit is als het ware een condoom, maar met een verhard stukje aan de voorkant.

 

Net zoals bij de medicijnen heb je ook bij al deze hulpmiddelen wat seksuele stimulans nodig om ervan te kunnen genieten.